ELECTRO

RENOVATIE VAN EEN WONING

Je woning verdient de beste zorgen. Ga je voor een kleine aanpassing, een nieuw bijgebouw of een totaalrenovatie? Wij staan je bij met raad en daad.

NIEUWBOUW

Van ontwerp tot keuring: wij begeleiden je bij iedere stap. We zorgen ervoor dat de elektriciteit in jouw woning energiezuinig is. Bovendien zorgen we voor een mooi en ergonomisch design.

 

Wens je woning helemaal klaar te maken voor de toekomst? Dan is de ‘slimme woning’ iets voor jou. Een slimme woning zorgt op de achtergrond dat alles gebeurt zoals je het wil. Verwarming op de juiste stand zetten, automatisatie van de zonnewering, sturing van de verlichting, optimalisatie van uw thuisbatterij… Kortom: wij zorgen voor jouw huis van de toekomst.

 

LOXONE PARTNERSHIP


Staelens Electro is trotse geregistreerde installateur van Loxone.

Wens je een betaalbaar gebouwbesturingssysteem, die kan dienen als alarm, waarmee je geluid kan afspelen en zowat alles in huis kan monitoren, opvolgen en besturen?

In Duitsland en Oostenrijk wordt meer en meer Loxone als standaard woningbesturingssysteem ingebouwd. Loxone zorgt ervoor dat je  alle componenten in jouw woning kan laten samenwerken met elkaar zodat je maximale winst haalt uit jouw slimme woning. Je zal een groot verschil merken in comfort. Tot zelfs ruim 50.000 handelingen per jaar minder.

 

Website Loxone Folder Loxone