Wat we doen

Staelens Airco werkt uitsluitend met kwalitatieve, milieuvriendelijke en energiezuinige producten van Daikin. We zoeken telkens naar de beste oplossing voor jouw project. Wij plaatsen lucht-lucht en lucht-water toestellen.

Woningen

Ga voor een optimaal binnenklimaat het hele jaar door. Onze systemen zorgen in ieder seizoen voor een aangename temperatuur in huis. Met onze systemen maak je jouw huis helemaal klaar voor de toekomst. Op warme zomerdagen koel je je woning met één druk op de knop en in de winter zorgt dezelfde installatie voor verwarming, en dat op een energiezuinige manier.

KANTOORRUIMTE

Je medewerkers presteren beter in een comfortabele en aangename werkruimte. Met onze fluisterstille installaties kan je de temperatuur in elke ruimte naar wens afstemmen. Met een gezond binnenklimaat blijft iedereen de hele dag fris van geest.

WINKELS

Deuren die vaak open en dicht gaan, grote ruimtes, kleine pashokjes… Winkels hebben vaak nood aan een aangepaste installatie. Met onze systemen kunnen jouw klanten gezellig winkelen bij een constante en aangename temperatuur.

KOELCELLEN EN –TOGEN

Koelcellen en koeltogen moeten aan heel wat eisen voldoen, zeker op vlak van hygiëne en temperatuur. Met onze energiezuinige koelcellen- en togen blijven je producten altijd fris, vers en lekker.